Yu-Gi-Oh Local Events

Artikel 2 van 2

Ben je geïnteresseerd in YuGiOh spelen in een toernooi-setting, of wil je het spel beter leren? Doe dan mee aan de toernooien georganiseerd door de Animere vrijwilligers en judges, georganiseerd op speciale locaties! Meer details vind je in de Animere Discord (link hieronder).

Tijdens de OTS locals ontvang je 1 OTS boosterpack voor je inschrijving, plus extra OTS boosterpacks als je één van de beste spelers bent!

Om mee te doen moet je deelnemen aan de Animere Discord server. De betaling en details voor inschrijving kan je daar vinden: https://discord.gg/dWByXA7

Het toernooi begint woensdag om 19:00. We spelen maximaal 4 rondes Swiss van elk 50 minuten. De officiele Yu-Gi-Oh! tournament rules zullen aangehouden worden tijdens het toernooi.

We houden bij welke prijzen je gewonnen hebt. Je kan de packs/prijzen direct na het toernooi ontvangen, maar als je vaker meedoet aan toernooien en Remote Duels kan mag je prijzen "opsparen" om bij een latere local in één keer te ophalen of versturen. Mocht je dit willen, laat het dan weten!

© 2021 - 2024 Animere | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel