Yu-Gi-Oh Remote Duel Locals

Artikel 1 van 2

Omdat toernooien in de winkel op het moment niet mogelijk zijn, doet Animere mee aan Yu-Gi-Oh's "Remote Duel" toernooien! Deze toernooien vinden online plaats en hebben de zelfde regels als je bij een normale Animere locals gewend bent. Inschrijven doe je hier, en meedoen doe je via de Animere discord (link hieronder). Duels worden gespeeld via het gebruik van je smartphonecamera en -microfoon, of webcam en microfoon, in een Discord video-chat kanaal met je tegenstander.

Tijdens de Remote Duel locals ontvang je 1 OTS boosterpack voor je inschrijving, plus extra OTS boosterpacks als je één van de beste spelers bent!

Om mee te doen moet je deelnemen aan de Animere Discord server. De betaling voor inschrijving kan je daar vinden: https://discord.gg/dWByXA7

Om mee te doen heb je een PC of tablet met Discord nodig. Om te duelen kan je een webcam en microfoon gebruiken, of een smartphone die als webcam/microfoon kan werken gebruiken. Een start-up gids is in onze Discord server te vinden.

Het toernooi begint woensdag om 19:00. We spelen maximaal 4 rondes Swiss van elk 50 minuten. De officiele Yu-Gi-Oh! tournament rules zullen aangehouden worden tijdens het toernooi.


De officiele Yu-Gi-Oh Remote Duel pagina is hier te vinden: https://www.yugioh-card.com/uk/gameplay/detail.php?id=8419

We houden bij welke prijzen je gewonnen hebt. Je kan de packs/prijzen direct na het toernooi laten opsturen, maar als je vaker meedoet aan toernooien kan mag je packs "opsparen" om bij een latere local in één keer te laten versturen. Mocht je dit willen, laat het dan weten in een berichtje!

© 2021 - 2024 Animere | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel