Verzendopties & Retourbeleid

Bezorging van bestellingen

Tarieven:

- Brievenbuspakje € 4,00

- Postpakket € 6,00

Levertijd:

Bestellingen worden verzonden via PostNL brievenbus- of pakketpost. De levertijd hangt af van de snelheid van de postbezorging van PostNL. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling op woensdag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen binnen 48 uur verzonden, tenzij anders aangegeven tijdens het bestelproces. Animere.nl is niet verantwoordelijk voor schade van artikelen door het verzendproces. Indien dit zich voordoet, neem dan contact op met Animere. De klant is zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste adresgegevens. Indien u hier een fout in maakt, is Animere.nl niet aansprakelijk.

Afhalen in Almere

Het is mogelijk om bestellingen af te halen in de winkel. Bij keuze voor afhalen in de winkel verwacht Animere dat u de bestelling tijdig komt ophalen. De bestelling wordt tot maximaal 30 dagen bewaard. Indien het door omstandigeden niet mogelijk is de bestelling binnen 30 dagen af te halen, neem dan contact op met Animere over andere afhaal- of bezorgopties.

Het is niet mogelijk om je producten op te halen buiten openingstijden van de winkel.

Pre-Orders

Animere biedt Pre-Orders aan op artikelen met een datum van uitgifte in de toekomst. Alle levertermijnen voor deze pre-orders zijn indicatief en buiten de invloed van Animere om. Het is mogelijk dat er vertragingen van levering voorkomen.

 

Retourneren en annuleren

Bestellingen kunnen geannuleerd worden door middel van het sturen van een E-mail naar bovenstaand E-mailadres o.v.v. Retour. U heeft het recht om producten binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te retourneren, indien u ontevreden bent. Let wel dat de verzendkosten dan voor uw eigen rekening zijn. U bent als klant verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het retourproduct. Daarnaast dient het product ongeopend te zijn. Als het product niet goed wordt geretourneerd, kan Animere.nl de kosten van dit product niet vergoeden.

Artikelen met een willekeurige aard zoals invidividuele “Trading Card Game Booster Packs”, individuele “Random figures” en individuele “Random Keychains” vallen onder uitzondering van retourrecht, aangezien Animere niet kan garanderen dat deze producten onbewerkt worden geretourneerd.

"Evenementen-tickets" vallen onder uitzondering van retourrecht, aangezien deze garant staat voor een reservering voor een activiteit met een vaste datum.

Animere.nl heeft het recht om bestellingen die niet volgens de algemene voorwaarden zijn geplaatst te annuleren.

© 2019 - 2021 Animere | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel