Welkom in Animere! In de winkel en op www.animere.nl vind je een gevarieerd aanbod aan figures, manga, Trading Card Games, posters, en allerlei andere anime merchandise. Alle producten zijn altijd de échte, originele producten van de officiele uitgevers!

Alle producten in deze webshop zijn ook te vinden in de winkel aan de Europalaan 939 in Almere Poort. De winkel is makkelijk te bereiken en is op loopafstand van trein- en busstation Almere Poort! Ook kan er gratis voor de deur geparkeerd worden.

Alle bestellingen op www.animere.nl zijn ook gratis in Almere Poort af te halen (selecteer deze optie bij betaling)! Kom een keer langs en belijk ons hele assortiment!

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op.

Er zijn wekelijkse en maandelijkse evenementen voor Trading Card Games in de winkel! Ook is er altijd ruimte in de winkel om je favoriete Trading Card Games te kunnen spelen. Check de Agenda voor meer informatie.

Animere is regelmatig aanwezig op evenementen zoals AnimeCon, Abunai, Comic Con, TomoCon, Firstlook, Facts, en nog veel meer! Om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwtjes, acties en evenementen, volg ons op Facebook of Instagram!

© 2019 - 2021 Animere | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel