Evenement

Yu-Gi-Oh Remote Duel Local Entree (23 juni 2021)

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 5,00 (inclusief 9% btw)

Entree voor het wekelijkse online evenement "Yu-Gi-Oh Remote Duel Local". Voor deze inschrijving ontvang je 1 OTS boosterpack, plus extra OTS boosterpacks als je één van de beste spelers bent!

Om mee te doen heb je een PC of tablet met Discord nodig. Om te duelen kan je een webcam en microfoon gebruiken, of een smartphone die als webcam/microfoon kan werken gebruiken. Een start-up gids is in onze Discord server te vinden.

Het toernooi begint elke woensdag om 19:00. We spelen maximaal 4 rondes Swiss van elk 50 minuten. De officiele Yu-Gi-Oh! tournament rules zullen aangehouden worden tijdens het toernooi.

Omdat toernooien in de winkel op het moment niet mogelijk zijn, doet Animere mee aan Yu-Gi-Oh's "Remote Duel" toernooien! Deze toernooien vinden online plaats en hebben de zelfde regels als je bij een normale Animere locals gewend bent. Inschrijven doe je hier, en meedoen doe je via de Animere discord (link hieronder). Duels worden gespeeld via het gebruik van je smartphonecamera en -microfoon, of webcam en microfoon, in een Discord video-chat kanaal met je tegenstander.

Om mee te doen moet je deelnemen aan de Animere Discord server. Alle regels van het toernooi kan je daar vinden: https://discord.gg/dWByXA7
De officiele Yu-Gi-Oh Remote Duel pagina is hier te vinden: https://www.yugioh-card.com/uk/gameplay/detail.php?id=8419

Je kan je entree-pack en eventuele prijzen ophalen in de winkel. Zorg ervoor dat je "Ophalen in de winkel" selecteert bij afrekenen. Je kan ook de packs/prijzen laten opsturen. Als je vaker meedoet aan toernooien kan mag je packs "opsparen" om bij een latere local in één keer te laten versturen. Mocht je dit willen, laat het dan weten in een berichtje!

© 2019 - 2021 Animere | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel